انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویروس آنفلوانزا و کرونا در جامعه در حال چرخش است|لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده مستمر از ماسک

  • کد خبر: ۱۲۹۹۴۵
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
ویروس آنفلوانزا و کرونا در جامعه در حال چرخش است|لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده مستمر از ماسک
  مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ویروس آنفلوانزاو کرونا در حال چرخش در سطح جامعه است از همین رو استفاده مستمر از ماسک بهترین راهکار برای مدیریت بیماری‌های ویروسی است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد حسن درخشان، با اشاره به اینکه در موارد ابتلا به آنفلوانزاو کرونا مراجعات بیماران بیشتر به کلینیک‌های خصوصی و مطب‌ها است از همین رو شاهد افزایش امار بیماران در مراکز منتخب کووید نیستیم، خاطر نشان کرد: تعداد اندک مراجعات به مراکز منتخب کرونا صرفا نشان دهنده شرایط بی خطر نیست بلکه پس از گذشت سه سال از شروع اپیدمی کرونا اکثر مردم به مراحل درمانی آگاهی پیدا کرده و درمان خود را از مراکز خصوصی دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: شروع سال تحصیلی، بازگشایی بسیاری از مراکز تجمعی و همچنین ورود به فصول سرد می‌تواند زمینه را برای چرخش ویروس‌های مختلف در سطح جامعه فراهم کند.

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: دریافت دز یادآور کرونا و همچنین واکسن آنفلوانزابرای بیماران زمینه ای، سالمندان، کودکان دارای نقص سیستم ایمنی و مادران باردار بیش از سایرین اهمیت دارد، زیرا ابتلا به آنفلوانزاهم می‌تواند برای این افراد مشکلاتی را ایجاد کند.

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: نگرش مردم به بیماری اومیکرون، همانند آنفلوانزا است این در حالی است که حتی آنفلوانزا هم می‌تواند در برخی موارد منجر به مرگ و بدحالی فرد را فراهم آورد پس در شرایط فعلی تهویه مناسب فضای سر بسته و استفاده مستمر از ماسک و دریافت دُز یادآور از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: رنگ بندی شهر براساس میزان افراد بستری تغییر می‌کند از همین رو در شرایط فعلی شرایط شهر مشهد آبی و برخی از شهرستان‌ها زرد رنگ است، اما با افزایش تعداد بیماران سرپایی به مرور بعد از یک یا دو هفته تعداد بیماران نیازمند به بستری نیز افزایش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->